fbpx

Мениджър на месеца за Октомври – Константин Вакрилов

ffstars.com: Здравей, Константине, поздравления за твоя силен резултат през вече далечния месец октомври. Ти си победителят в лигата на ffstars за месец октомври от над 1600 участника. Щастливи сме, че имаш възможността да ни гостуваш. Като за начало, би ли се представил накратко за феновете на ffstars.com?

Константин: Здравейте, името ми е Константин Вакрилов, играя ФПЛ за втори сезон и се наслаждавам на тази великолепна игра.

ffstars.com: Какви са предвижданията ти за сезон 19/20? Имайки предвид голямата преднина на Ливърпул на върха, кой мислиш, че ще е шампион тази година? Кои отбори ще успеят да се преборят за място в топ 4? Също, кои са твоите фаворити за изпадане?

Константин: Въпреки че съм дългогодишен фен на Манчестър Юнайтед,няма как да не призная превъзходството на Ливърпул.Очаквам да имат затруднения докрая,но преднината им пред Сити е прекалено голяма и ще удържат 1та позиция.Относно битката за топ 4 ,мисля че борбата ще е до самия край.Очаквам Юнайтед и Тотнъм да скъсят дистанцията,но може би ще се окаже прекалено късно и няма да успеят да пробият в топ 4.

ffstars.com: Наградата ти от нас ще бъде фланелка на Манчестър Юнайтед както ти си избра! Кажи ни малко повече за отбора си и защо си се спрял на тези играчи. Какви са плановете ти за следващите няколко седмици?

Константин: За този кръг съм заложил на играчи от Лестър, Ливърпул и Манчестър Юнайтед,тъй като са домакини на по-непретенциозни отбори и очаквам да запишат победи.Винаги избирам играчите според тяхната форма, нямам фаворити за титулярния състав и го правя кръг за кръг. Това отбора от кръг 16.

ffstars.com: Имаш ли любима формация в FPL (3-4-3, 4-4-2 и тн.)? Мислиш ли, че има най-добра формация в играта?

Константин: Както казах пускам играчи,който според мен са във форма,тоест схемата ми се определя според играчите.Нямам любима формация.

ffstars.com: Каква е стратегията ти относно избора на капитан? Имаш ли „go-to” играчи, или с други туми такива, на които имаш най-голямо доверие за капитанската лента? Наблягаш повече на т. нар fixtures, или програмата на отборите, или предпочиташ играчите в най-добра форма? 

Константин: Може би комбинацията от всички гореспоменати приоми.За капитан избирам Садио Мане най-редовно,за мен той е топ футболиста във висшата лига в момента.

ffstars.com: През последните години се говори все повече за т. нар. „Team Value”, а именно стойността на отбора на всеки мениджър в резултат от промените в цените на играчите. До колко смяташ, че по-високото “Team Value” дава предимство на определен мениджър? Правиш ли целенасочено ранни трансфери с цел да „хванеш“ покачването в цената на определен играч?

Константин: Забелязвам промените в цените на футболистите,но това е игра на точки, затова смятям,че няма голямо значение за крайното класиране.

ffstars.com: От няколко години в FPL бяха добавени различни чипове, като в последните два сезона в играта има 2 Wildcard-a, Free Hit, Bench Boost и Triple Captain. Мислиш ли, че чиповете обогатяват играта? Ако можеш да създадеш нов чип, който да е в играта, какъв би бил той?

Константин: Мисля че ще бъде интересно ако за 1 кръг може да привличаш повече играчи от един отбор, нож с две остриета….като всеки ход в тази игра.

ffstars.com: Участваш ли активно в мини лиги с твои приятели? Колко голяма е вашата лигата и имате ли реални залози? Ако не залагаш, би ли участвал в лига с реални залози?

Константин: Участвам в мини лиги с приятели и винаги ги печеля,но за съжаление нямаме реални залози.Ако има лиги с реални залози, може да ме потърсят.

ffstars.com: Благодарим ти отново за отделеното време и ти пожелаваме успех и през настоящия сезон!

Екипът на ffstars!

[cn-social-icon]

Още статии по темата

Коментари

Сподели съдържанието

Последни статии

Класиране във Виртуален фентъзи мениджър – кръг 5!

Финално класиране във Виртуален фентъзи мениджър! Големия победител е Николай Христов с 1446 точки! Поздравления за Ники, той...

Виртуален фентъзи мениджър Кръг 5 – резултати!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Изиграха се поредната порция мачове от Виртуален фентъзи мениджър, вече имаме изиграни 48 от...

Кръг 5 на ffstars Виртуален фентъзи мениджър!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Неусетно изминаха 4 кръга във Виртуален фентъзи мениджър, а ние доставихме всички мачове на...

Обобщение на кръг 4 – Виртуален фентъзи мениджър!

Здравейте, фентъзи футбол маниаци! Измина и 4-ти кръг от Виртуален фентъзи мениджър! Въпреки завръщането на истинския футбол и Бундеслигата,...

Класиране във Виртуален фентъзи мениджър – кръг 4!

Приключи и кръг 4 на Виртуален фентъзи мениджър! Време е за тениски и награди! Най-добре се представи Николай Христов, който събра недостижимите...

Абонирай се

Въведи имейл