Здравейте, фентъзи маниаци!

Предстои сезон 2023/2024 в FFStars България – фентъзи футбол играта за родното ни първенство! Заедно с новото първенство от FFStars предоствят и редица подобрения в играта, които планират от дълго време и въпреки кратката пауза от само 1 месец между новото и старото първенство те вече са факт, вижте и кои са те в следващите редове!

На първо място вече няма да е нужно да избираш схема на игра, а както в английското фентъзи, просто избираш играч от пейката и автоматично се показва на екрана кои играчи може да селектираш, за да замениш със селектирания играч. Играта става много по-удобна и лесна за окомплектоване на състава по този начин.

Втората промяна е свързана с трансферите и уайлдкарда – вече може да селектираш колкото искаш футболисти за трансфер, след което на тяхно място да добавиш желаните от теб играчи (същият брой като продадените) и да натиснеш потвърди. Готово :). При уайлдкард вече може да изчистиш всички настоящи футболисти в отбора си с един бутон и да си направиш абсолютно нов отбор според твоите предпочитания. Обновен е и периодът на ползване на уайлдкард 1 и уайлдкард 2 през сезона, като първият ще можеш да ползваш и през зимната пауза на първенството.

Промяна номер 3 е свързана с показване на трите предстоящи мача на всеки един селектиран футболист преди да го трансферираш, също така ще можеш да видиш и точния % притежание на въпросния футболист точно до профила му.

Много приятна промяна има свързана с историята на представянето на фентъзи футбол мениджърите, като в меню “История” всеки потребител ще може да провери класирането си за миналия сезон и позицията си в генералното класиране.

Продължаваме с положителните новини – вече може да се видят последните 4 мача и точките от тях на футболистите в таб “Отбор” в главното меню с цел по-лесно селектиране на отбора за предстоящия кръг.

В следващите месеци ще бъде представен нов, подобрен дизайн на приложенията и сайта, както и редица други подобрения, които да направят фентъзи футбол играта за Първа лига още по-интересна, забавна и конкурентна. През изминалия сезон от FFStars наградиха над 100 фентъзи фуболни мениджъри в България, бъди и ти един от тях през следващия сезон.

Приложенията за Аndroid тук и за iPhone тук, a играта можеш да играеш и от game.fplfm.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here