Уважаеми приятели и фентъзи маниаци, радваме се да обявим, че стартираме партньорство с ELITBET.bg! Благодарарение на ELITBET FFStars ще има партньор, който ясно показва, че ще подкрепя и развива българския фентъзи футбол и спорт! 

Глобалната ни лига вече ще се казва ELITBET.bg, като вече може да видите в приложението и сайта ни линк към сайта на ELITBET.


Другата добра новина е, че отново ще има чудесни награди за победителите в играта! За всеки “ELITBET.bg Мениджър на кръга” в кръговете от 1 до 35 е предвидена награда трофей с гравирано името на фентъзи мениджъра победител, а голямата награда за сезона ще бъде отново PlayStation 5 или Nintendo Switch, по избор на победителя. 

Очакваме с интерес развитието на битката от над 10 000 фентъзи мениджъра за голямата награда и отговора на въпроса – кой ще титлата, която в момента се държи от Панчо Панчев (на снимката) след страхотния сезон, който той направи през 22/23г. 

ELITBET е марка, датираща от 2001 г., която се превърна в компания, пълна с амбициозни, креативни и колоритни хора. Опирайки се на традициите в бранша като най-голямата национална мрежа от игрални зали в България, екипът на ELITBET.bg е готов да завладее онлайн света на казиното, спорта, електронните спортове и виртуалните залози. Опитни, но в същото време модерни, с визия за бъдещето на индустрията. Развлеченията, залозите, спортът, игрите и технологиите са темите, които всички в ELITBET.bg обожават. ELITBET.bg знае какво искат играчите и вече е онлайн за тях – с мисията да превърне мечтите им в реалност.

Ето и пълния списък с наградите от 1 до 10-то място. 

Награди за победителите в Глобалната лига (вече ELITBET.bg):

1-во място: 

Конзола PlayStation5 или Nintendo Switch (по-избор) + Шампионски трофей 

2-ро място:

Автомат за наливна бира у дома Krups + 1 кег 5л. бира подарък + трофей за 2-ро място

3-то място:

Преносима bluetooth колoнка марка JBL + трофей за трето място

4-то място:

Футболна топка Nike + фланелка на любимия отбор от Първа Лига 

5-то място:

Футболнаигра “Football Manager” за Mac/windows OS+ комлект подаръци от FFStars

6-то място: 

Футболнаигра “Football Manager” за Mac/windows OS

7-мо място:

Фланелка на националния отбор на България по футбол + комлект подаръци от FFStars

8-мо място:

Фланелка на националния отбор на България по футбол

9-то място:

Каса бира премиум (20броя) + комлект подаръци от FFStars

10-то място

Каса бира премиум (20 броя).

Разбира се, спечелилите награди свързани с бира, както и участниците в игрите на ELITBET.bg трябва да имат навършени 18 години. Не забравяйте, че призоваваме преди всичко за отговорна игра в сайта на ELITBET.bg.

Успех на всички и нека най-добрия фентъзи мениджър спечели в интересния и пълен с обрати сезон 2023/2024г.! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here